zondag 22 mei 2011

Trouwerij van Meinds


 20 mei 2011zijn Daniëlle en George getrouwd. Het was een prachtige dag. En wat een leuk feest was het. Echt fantastisch. Iets anders kan je niet zeggen. Ik heb voor hun huwelijkscadeau een borduurtje gemaakt. En werkelijk al met al een jaartje  zoet mee geweest. Maar de voorpret alleen al was dikke lol. Als George langs kwam stond alles in rep en roer.
Snel het borduurstuk opbergen en dan snel weer zitten met een ander borduurtje want anders zou het kunnen opvallen dat ik nooit meer met mijn hobby bezig was haha. George zei verbaasd dat ie nooit wat gemerkt en dat was net de bedoeling. Hihi.

We hebben hem laten inlijsten bij H & R in Stadskanaal. En dat is best lastig. Je kunt daar uit ongeveer 1500 lijsten kiezen. En wat voor passe-partout moet je erom heen doen? Maar gelukkig zijn we eruit gekomen en is hij prachtig geworden. 
Hier nog een paar foto's:
Zeg nu zelf knap stel toch?

In een optocht naar Daniëlle haar ouders toe om de bruid op te halen.

Gelukkig was ze thuis.

En toen verder naar het stadshuis.

Een geweldig feest. En een hele goede band. Iedereen heeft daar echt van genoten.

De band kwam uit Delfzijl en heet Trafic Jam. Ger en ik kunnen er nog nagenieten omdat we van de band een cd-tje hebben gekregen. Dat is lekker luisteren in de auto. Echt een aanradertje die band.



1 opmerking:

tiny zei

Geweldig mooie foto's Sylvia, en zo te zien een heel gelukkig stel. Je borduursel is dus wel in goede aarde gevallen, moest ook wel ,het zag er prachtig uit.