donderdag 15 september 2011

Best wel beetje trots op mij.

Ik heb de stap gezet ik heb me aangemeld bij Sportcentrum Nico Jager in Winschoten. En raad eens? Ik ga wel even drie per week trainen. Dit om mezelf een betere conditie te geven. En oké eerlijk is eerlijk de extra pondjes moeten er ook af. En geweldig dat dit tegelijk gaat haha.
Maandag krijg ik een schema wat voor mij gemaakt is. Ik ben benieuwd.
Deze week ben ik twee keer geweest. Ik heb nu eens op een ligfiets getraind dat ging best leuk. Ook heb ik geroeid dat was ook wel grappig maar niet gelijk de volgende dag maar de dag erna, een beetje spierpijn in het kuiltje van mij armen. Ik had niet ver geroeid maar waarschijnlijk toch wel mijn spieren gebruikt.
Ik ben benieuwd hoe dat gaat bevallen. Is altijd goed om wat aan je conditie te doen.
Ik vind het ook nog leuk ook. Dat is ook wel belangrijk.

En nu kan ik wel alle krediet op me nemen maar (eigenlijk wist ik al  natuurlijk dat ik te zwaar was) maar mijn vriendin ging ook naar de sportschool. En zij was helemaal enthousiast. Nu hoef ik niet alleen en ik denk dat ik best jaloers zou worden als zij volgende zomer lekker strak in het vel zit en ikke weer aangekomen zou zijn.
Neeh dat laat ik niet over me heengaan. Dan ga ik gewoon lekker meedoen. Drie keer per week, pffft. Ben nog nooit zo vaak per week in een sportschool geweest.

Oeps..betrapt. Dat wordt dus ook minder snoepen. Op naar gezond eten en bewegen;0)
Bedankt Nienie voor de extra motivatie.

3 opmerkingen:

Flupke's quilthoekje zei

Hey Silly,

Ook ik ben trots op jou hoor, soms helpt het als iemand je voor het blok zet...haha maar dat strak in het vel?? dat gaat bij mij niet meer lukken maar de kilo's eraf daar gaan we voor!!

Tot morgen op de sportschool

tiny zei

Succes hoor, en ik vind het een hele opgave hoor 3 x per week. Maar goed is het, en dat moet je maar voor ogen houden.
Groetjes Tiny

Klaske zei

Goedzo, en doorzetten hé?!