zaterdag 7 november 2009

En toen werd ik ziek...

Ja dat was even balen, ik dacht mooi deze week weer een blokje af te krijgen. Nou dus niet. Mijn DH kreeg de griep en stak mij ook aan. Ik heb echt twee dagen plat gelegen. Bah, dat is niet mijn gewoonte. Maar knallende koppijn, kon het licht niet eens verdragen.
Maar eergisteren toch weer lekker verder met mijn blokken gegaan. En zoals ik al zei. Ik was echt ziek. Want teken ik niet het patroon op de goede kant van de stof? Pfft daar krijg je toch een punthoofd van.
Maar uiteindelijk alles goed uitgeknipt. Dacht ik.

Gisteren lekker achter mijn blokje aan het naaien gegaan. Ik schoot al lekker op. Ik wou gaan opruimen en ontdekte tot mijn schrik... dat ik de stof heb omgewisseld. Met het middenstuk maakt het niet uit. Maar met de kleur wel. Niet de bedoeling maar de kleur komt dus in het spiegelbeeld. Ach en uiteindelijk komt het dan wel weer goed maar het genaaide kon ik weer uithalen. Ik kwam in de knoop met de kleuren en dat wilde ik niet. Maar het genaaide was verloren werk en vandaag weer met frisse moed verder.

2 opmerkingen:

Klaske zei

Vervelend hé die griep! Mijn zoon had ik de hele week thuis en nu zit mij kop vol met watten! Had hem nog zo gezegd mij niet aan te steken, haha. Fijne zondag!

marjolijn zei

Toch mooi dat je nu weer wat opgeknapt bent en ook weer berichtjes kunt plaatsen. En gewoon stug doorgaan, uiteindelijk komt het weer goed. Die andere blokjes zijn ook goed, dus waarom deze niet? Succes.
gr. Marjolijn